Vår forretningsidè

Være byens ferskeste og ledende i produksjon og nyskapning. Vår forretningside’ er også vår ambisjon. Den utfordrer og setter krav til den enkelte medarbeider.  Skal vi klare å nå denne ambisjonen er vi avhengig av å ta vare på hverandre og tenke kvalitet – hele veien.

Vår visjon

Byens ferskeste bakevarer

Våre verdier

Humør – Åpenhet – Ferskhet

Vi tilbringer store deler av hverdagen på arbeidsplassen. Trivsel er helt grunnlegende for at vi skal oppleve hverdagen meningsfull. Det skal rett og slett være gøy å jobbe på Tromsø Bakeri.

På Tromsø Bakeri skal vi behandle hverandre med omtanke og respekt. Vi tror at åpenhet og raushet gjør noe med oss som kollegaer og medmennesker.

Vi lever av at våre produkter er ferske og innbydende. Varer fra Tromsø Bakeri skal se ferske ut, lukte ferskt og SMAKE ferskt.

 

Bedriftskultur

Atmosfære – Sosialt felleskap – Økonomi

En hyggelig atmosfære skal prege våre lokaler og måten vi møter hverandre og kundene på.

En bedriftskultur besluttes ikke – den skapes. Av og med den enkelte medarbeider. Vi skal skape og utvikle samhold gjennom sosiale aktiviteter. Et godt sosialt fellesskap skaper stolthet over arbeidsplassen.

Gjennom fornuftig økonomisk styring har vi opparbeidet tilfresstillende likviditet. God økonomi skaper trygghet, og sikrer arbeidsplasser.

 

Engasjement

Ledelse – Miljø og samfunnsengasjement

Ledelse i Tromsø Bakeri handler i bunn og grunn om å skape resultater gjennom å utvikle og ta vare på våre medarbeidere.

Tromsø Baker skal være synlig i lokalmiljøet, vi støtter aktivt samfunnsviktige tiltak og organisasjoner som blant annet:

  • Kirkens Bymisjon
  • Miljøarbeidertjenesten Tromsø kommune
  • Bølgen oppfølgingstjeneste Tromsø kommune
  • Kafe 103

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Close